A kocka el van vetve

2015. 05. 05. • Közlemények • Megtekintések: 4291

Hosszas várakozás után, végre megérkeztek, és el is jutottak tulajdonosaikhoz az első kockák. A hosszú várakozási időt meglepő módon nem az okozta, hogy Kínából jött a szállítmány, hiszen egy héten belül Pozsonyban voltak a kockák. A vámhatóság viszont annyira alaposan áttanulmányozta, és valószínűleg többször ki is rakta az összeset, hogy jól bejáratott kockákat kapjatok, ez pedig időbe telt. Rossz hír a jó hírben, hogy némi félreértés miatt nem jutott mindenkinek, aki szeretett volna, tehát újabb várakozás következik azok számára akik most ocsúdtak fel, és jöttek rá, hogy mennyire üres az életük egy Rubik kocka nélkül.

A szakkör ma hivatalosan kezdetét veszi, de senkinek ne vegye el a kedvét, aki nem tud jelen lenni, mert ahogy már írtam is, ez nem egy “olyan” szakkör, nincs kőbe vésett tanterv, és időpont, tehát aki ma nem tud jönni, jöhet máskor. Senkit nem zárunk ki azért, mert lassabban halad, vagy nem jó neki valamelyik nap. Ha szeretnél kockát, és megtanulni, akkor jelentkezz! Mától videós alapú oktatás is kezdődik, tehát be lehet kapcsolódni az interneten keresztül is, de a legjobb továbbra is az élő találkozás. Tekintsetek úgy erre a körre, mint egy rendszeres kockás találkozóra. Mindenki otthon tanul, edz, a körön pedig kérdezhet, megmutathatja a többieknek mire jött rá, mit tanult, versenyezhetünk, megegyezhetünk több időpontban, és tervezhetünk együtt.

Ha ki tudod rakni a kockát, az még csak a kezdet, az igazi móka azután következik, akár egész életre szóló tervet is felállíthatunk, fejlődni mindig van hova, tehát jelentkezz! Élőben a tanáriban, vagy Bihari Lászlónál lehet feliratkozni, megtaláltok facebook-on, és természetesen vasárnap a templomban is. (FB csoportunk neve CubeRS, csatlakozz, és rengeteg hasznos segédanyagot találsz ott, a jó társaság mellett)

A következő szállítmány már úton van, de ha jelentkezel, bővítjük!

Kedvcsinálónak pedig itt a kockás csatorna intrója, és hamarosan a teljes kirakás is elérhető lesz, egyszerűen, és jó minőségben (kattintsatok a HD gombra nyugodtan):

Sosem volt még ennyire egyszerű a Rubik kocka, próbáljátok ki!

 

Címkék:, , ,

Kommentelés lezárva.