A TMRG Diákönkormányzata

2014. 11. 04. • Beszámolók, Diákönkormányzat • Megtekintések: 3382

Kedves Diáktársak!

Talán nem is kell elmagyaráznom,  mi  a DÖK. Ennek ellenére engedjétek meg, hogy mégis röviden bemutassam csapatunkat, amely idén  hat  lelkes taggal bővült. A múlt évben DOK 2014aelbúcsúztunk oktávás diákjainktól,  ám idén nagy örömünkre sok új tag jelentkezett a helyükre. Úgy döntöttünk, hogy senkinek nem mondunk nemet ,  így  most 12-en alkotjuk a DÖK csapatát.  Az idei évben mindenki kapott egy-egy feladatkört, és az elnök munkáját az alelnök segíti.
Ebben az iskolai évben is érdekes programokkal szeretnénk az iskola olykor szürke életét feldobni. Ezeket egyelőre nem árulhatom el, de ígérjük időben megtudtok mindent! Hamarosan kikerül az iskolában egy faliújság is, ezen keresztül szintén tájékozódhattok legújabb terveinkről, programjainkról.
A DÖK erősen ragaszkodik hagyományaihoz, de szeretne újítani is, illetve teljesen új dolgokat bevezetni. Így van ez a jó öreg osztálypontozással is. A jobb  közérzet érdekébe 5 dolgot várunk el tőletek: legyen rend az osztályban, dobjátok fel az évszakhoz, ünnephez illő díszítéssel, legyen egy faliújságotok, amelyen a díszítéshez hasonlóan cserélgetitek a témákat, de mindezek mellett a szekrényetekben is legyen rend, a virágaitok pedig legyenek szépek is virágzóak! Ezekre 2-2 pontot kaphattok, az idei évben ötször.  A pontozások idejét szokásunkhoz híven előre be fogjuk jelenteni nektek. Évvégén a  legmagasabb pontszámú osztály egy hatalmas ajándékkosarat kap, értékes ajándékokkal!
Év elején tartottunk egy hosszú évkezdő DÖK gyűlést, amin megbeszéltük éves programunkat, új ötleteinket, és mindezek mellett elhatároztuk azt is, hogy idén aktívan is részt szeretnénk venni megemlékezéseinken. Így október 6-án felkerestük iskolánk tehetséges diákjait, és egy olyan műsort állítottunk össze, amellyel a rimaszombati református templomban és a köztemetőben, a kopjafánál is leróhattuk tiszteletünket.
November 29-30-án a DÖK néhány tagja részt vesz egy hétvégi tréningen, amelyet a TANDEM ismét a mi iskolánkban szervezi meg. Már most nagyon várjuk az új játékokat és tevékenységeket, amelyeket majd az év folyamán szeretnénk beépíteni iskolánk programjaiba.

Megtetszett a DÖK munkája ,és szeretnél segíteni nekünk? Bátran írd meg észrevételed, gondolatod  e-mail címünkre: doktmrg@gmail.com
Örömmel várjuk új ötleteiteket, felvetéseiteket, amelyekkel feldobhatjuk iskolánk légkörét!

A Diákönkormányzat 2014/2015-ös év csapata és  Czakó Gabriella, elnök.

Diákönkormányzat tagjai:
KVARTA: Borbás István
Gál Viktória
KVINTA: Bán Zsófia
Csízi Lilla
Feledy Tímea
Hacsi Bernadett
Kovács Boglárka
Varga Ákos
SEPTIMA: Czakó Gabriella
Fazekas Rebeka
Vincze Réka
KOORDINÁTOR: PaedDr. Pivníková Katarína

Címkék:

Kommentelés lezárva.