Adó 2% nyilatkozat

2020. 02. 11. • Közlemények • Megtekintések: 1023

Február 17-ig kell nyilatkozniuk az adó 2 százalékáról azoknak az alkalmazottaknak, akiknek adóbevallását a munkaadójuk készíti el. Ez már egy nagyon közeli időpont. Ezért szeretnénk a kedves szülők és iskolabarátok figyelmét felhívni arra, hogy lehetőség van a Tompa Mihály Református Gimnázium Szülői Szövetségének támogatására is.  A Szülői Közösség nonprofit szervezetként működik. Két bevételi forrása van: a tagdíjak és az adó 2 százalékából befolyt összeg. A tehetséggondozással és versenyekkel, valamint az egyes iskolai rendezvényekkel, tanfolyamokkal kapcsolatos kiadásokat a tagdíjakból fedezik. Az adó 2 százalékából befolyt összeget az iskola fejlesztésére használják fel. Az elmúlt években segédeszközöket vásároltak és jelentős mértékben járultak hozzá a természettudományi szaktanterem kialakításához.

A vállalkozók és azok, akiknek egyéb bevételi forrásaik is vannak, az adóbevallással együtt nyilatkozhatnak az adó 2 százalékának felhasználásáról.

Kérjük, támogassa adója 2 %-ával a Tompa Mihály Református Gimnázium Szülői Szövetségét! Az ehhez szükséges nyilatkozat itt letölthető.

Címkék:

Kommentelés lezárva.