Dobozolásra fel!

2020. 12. 08. • Közlemények • Megtekintések: 1402

Kedves diákok, ha ebben az évben korlátozottabbak is a lehetőségeink a találkozás, a közösségbe járás terén, egyvalamit biztosan megtehetünk: csomagolhatunk egy kis szeretetet azoknak, akik idén talán még kevesebbet kaptak belőle!

Ebben az évben is gyűjtjük a cipősdoboz-ajándékcsomagokat, melyeket a rimaszombati kórházba viszünk majd el. Az eddig megszokott rend szerint kérjük elkészíteni őket:

  • A dobozt és fedelét külön csomagoljuk és írjuk rá, hány éves fiúnak/lánynak szánjuk.
  • A tartalommal kapcsolatban egy fontos alapelvet vegyünk figyelembe: olyan dolgokkal töltsük meg, amiknek mi is örülnénk! Tehát, ne kerüljenek bele elhasznált, hiányos tárgyak! (Ha tennénk is használt játékot – pl. plüss figura, azt is csak kimosva, illatosan!) További ötletek lehetnek: írószerek, tisztálkodási kellékek, bögre, kis díszek, lánynak készült csomag esetén hajcsatok, kesztyű-sapka-zokni, kirakó, társasjáték stb.

A csomagok leadására az iskola épületében, az ajtón található telefonszám felhívásával lesz lehetőség, december első heteiben reggelente ill. a koradélutáni órákban, lehetőség szerint 14-ig.

Ne feledjétek, az az ünnep közeleg, ami mindannyiunk számára fontos. Tegyük hát szebbé mások ünnepét is, ha lehetőségünk van rá! 😊

Kommentelés lezárva.