Sportverseny eredmények – 1. félév

2018. 12. 28. • Akikre büszkék vagyunk • Megtekintések: 1547

Október 23-án immár 27. alkalommal került megrendezésre a Salgótarjáni Erdély-Kör által szervezett emlékfutás. Iskolánk a hagyományok szerint idén is több csapattal indult a megmérettetésen. Az alapiskola 6. és 7. évfolyamának kategóriájában 2., míg a 8. és 9. évfolyamosoknál 4. helyet szereztek a versenyzők. A középiskolások között szintén 4. helyen végzett a fiúk csapata.

A tornatermi öttusa járási fordulóján három diák vett részt. Murányi Márk (I.O) első helyen végzett, Kovács Vivien (VI.O) második és Sproho Adrán (VI.O) ötödik lett a kategóriájában.  

Gimnáziumunkban nagy hagyománya van a kosárlabdának, ezért természetes, hogy a diákok minden évben megmérkőznek a környező iskolákkal. Mindkét csapatunk szép eredményekkel térhetett haza a versenyekről. A fiúk a 4. helyet szerezték meg a városi fordulón, a lányok pedig nagy küzdelemben, minden ellenfelet maguk mögé utasítva megnyerték a körzeti fordulót.

A sporteredmények közül a teremfoci sem hiányozhat. Kicsik és nagyok egyaránt előkelő helyen végeztek a városi fordulón. Az alapiskolások és a középiskolások kategóriájában induló fiúcsapatok is a dobogó legalsó fokára állhattak fel.

Minden eredményhez szívből gratulálunk!

 

Címkék:,

Kommentelés lezárva.