Dökös lettem

2018. 10. 08. • Beszámolók, Diákönkormányzat • Megtekintések: 3757

A nevem László Fruzsina. A tornaljai Kazinczy Ferenc Magyar Tannyelvű Alapiskolából jöttem ide a rimaszombati Tompa Mihály Református Gimnáziumba továbbtanulni. Tavaly részt vehettem a Regionális Diáktalálkozón, amely a DÖK által itt a gimiben volt megrendezve. Már akkor nagyon szimpatikus volt számomra mind az iskola, mind a DÖK, a dökösök összetartó csapata. Mikor a 9. évfolyamban a pályaválasztásról volt szó, számomra nem volt kérdés, hol szeretném folytatni tanulmányaimat. Csakis a Református Gimnáziumban. Sikeres felvételimnek köszönhetően 2018. szeptemberétől ténylegesen a Tompa Mihály Református Gimnázium tanulójává válhattam. A Diáktalálkozón átélt élmenyeknek köszönhetően, amint lehetőség volt rá, azonnal jeleztem, hogy én is szívesen tagja a lennék DÖK-nek. Immáron én vagyok a DÖK közösségi média felelőse. Úgy érzem nagyon jó kis csapatot alkotunk, és remélem az elkövetkezendő évben a közös munkálkodás is ugyanilyen jól fog menni.

Újabb sulis év, újabb döktréning! Szeptember harmadik hetében megrendezésre került az év első DÖK tréningje. Sok új taggal bővült csapatunk. Kezdetben ismerkedős játékokkal, majd jobbnál jobb ötlet átbeszélésével, végül az ezévi programok összesítésével zajlott a tréning. Megválasztottuk az új elnökséget. Késő estig tartó szervezkedésünk, munkálkodásunk után pedig jött a megérdemelt jutalom, egy finom vacsi. A sütögetés után kicsit daloláztunk egy-két ügyes gitáros kíséretével.

A DÖK tagjai: Elnök: Mišurák Róbert
Alelnök: Lenkey Gábor, Hacsi Tamás
Faliújság felelős: Csótó Veronika, Magicz Vivien, Valacsay Levente
Fotós: Nagy Eszter Réka, Csank Mátyás
Insta-fb felelős: László Fruzsina
Beszerző: Nagy Ákos Csongor
Pénztáros: Kovács Bence
Kreatív tag: Molnár Emese, Kozlok Betti, Borbás Réka
Koordinátor: Katarína Pivníková

Tervezendő programok: sportnap, fotóverseny, éjszaka az iskolában, selfie day, mozi, húsvét, tökfaragó verseny, teahét, karácsony, valentín nap, tanárszavazás, főzőverseny, kirándulások.

László Fruzsina (1. osztály)

Kommentelés lezárva.