Tájékoztató a tanévnyitó istentiszteletről

2020. 08. 31. • Közlemények • Megtekintések: 802

Sokéves hagyományunk szerint a 2020/2021-es tanévet ünnepi istentisztelettel fogjuk megnyitni 2020. szeptember 1-jén, kedden 15.00 órai kezdettel a rimaszombati református templomban. A tanévnyitó ünnepségek mindig különleges közösségi élményt jelentettek a résztvevők számára. Az idei tanévnyitót azért is vártuk, mert szerettük volna bemutatni az induló Református Alapiskola kisdiákjait is. Sajnos a kialakult járványhelyzetben az istentiszteleten részt vevők számát korlátoznunk kell. Az istentiszteletre várjuk a gimnázium valamennyi diákját, a négyosztályos és nyolcosztályos gimnázium első évfolyamosainak szüleit és a kollégisták szüleit. Ugyanakkor azt kérjük, hogy azokat a diákokat, akik egyedül el tudnak jönni a tanévnyitóra, most ne kísérjék el a szüleik és hozzátartozóik. Azokat a diákokat, akik ünnepnapon a rimaszombatba való beutazást csak szülői segítséggel tudják megoldani csak az egyik szülő kísérje el. A templomban kérjük a szájmaszk viselését és a távolságtartás szabályainak betartását.

Az alapiskola kisdiákjainak, ahogy erről a szülőket már tájékoztattuk, külön tanévnyitójuk lesz szeptember 2-án az iskola udvarán.

Ezen kívül kérjük, hogy 2020. szeptember 2-án minden diák adja le az osztályfőnökének kitöltve és aláírva a csatolt nyilatkozatot, amelyet az EduPage oldalon elküldtünk a diákoknak. A nyolcosztályos és négyosztályos gimnázium elsőseinek szülei a szülői értekezleten kapják meg a nyomtatványt.

Köszönjük a megértésüket.

Kommentelés lezárva.