Sportversenyek

2018. 02. 10. • Akikre büszkék vagyunk, Közlemények • Megtekintések: 2784

Még a tavalyi év novemberében került megrendezésre városunkban a tornatermi öttusa szlovákiai döntője. Ezen a versenyen két diák is képviselte iskolánkat. A serdülő lányok csoportjában Kovács Vivien versengett iskolánk színeiben, és nagyon jó teljesítménnyel az első helyen végzett, és Szlovákia bajnoki címét szerezte meg. Az idősebb lányok kategóriájában Sallai Gréti képviselte iskolánkat, és a nehéz ellenfelekkel megmérkőzve a 3. helyen végzett.

2018.2.8 –án a Tompa Mihály Alapiskola tornatermében /a Nyugat-lakótelepen/ került megrendezésre a kézilabda körzeti döntője. Sajnos csak öt alapiskola vett rajta részt, ezért a fiúk és a lányok egy napon mérték össze erejüket. Iskolánk mellett a Hostinský utcai Alapiskola csapata játszott izgalmas mérkőzést.

Először a fiúk játszottak, nagyon kiegyensúlyozott meccset láthatott a közönség. Hiába voltunk jobbak, és volt több tiszta gólhelyzetünk, mégis vereséget szenvedtünk.

TMRG – Hostinský utcai AI 4 : 5

A másik meccsett a lányok játszották. Itt meglátszott, hogy a mi iskolánk lányai már nem először voltak ezen a versenyen, és a tapasztalatuknak is köszönhetően szép játékkal simán legyőzték ellenfelüket.

TMRG – Hostinský utcai AI 7 : 2

 

Címkék:,

Kommentelés lezárva.