X.REGIONÁLIS DIÁKTALÁLKOZÓ

2014. 11. 26. • Beszámolók, Diákönkormányzat, Események • Megtekintések: 2543

Elképesztő érzés, amikor egy „de jó lenne, ha“ gondolatból „de jó volt“ gondolat  lesz. Amióta Diákönkormányzatunk elnöke vagyok egyre gyakrabban tapasztalom ezt a büszke érzést, hogy megint sikerült összehoznunk valami jót, valamit, ami többmindenkinek tetszett. De nem csak azóta vagyok büszke, hanem amióta benne vagyok a DÖK-ben. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy programjaink jól megszervezettek, szórakoztatóak legyenek, tessenek a közönségnek, résztvevőknek, diákoknak, de mindezek mellett fontos, hogy a szervezés is jó hangulatban teljen el. Bár idén még nem szerveztünk annyi mindent, véleményem szerint ezekre a dolgokra odafigyeltünk, és ezért is sikerültek ennyire jól rendezvényeink, illetve azért, mert egy nagyon jó kis csapat vagyunk!

Egy diáktalálkozó célja nem más, mint az ismerkedés. Megismerni régiónk korunkbeli diákjait, illetve, hogy ők is ismerjék meg a mi munkánkat, tevékenységünket. Azzal, hogy a vetélkedőket is erre építettük, leomlott az a bizonyos fal. Szerintem a vendégeinkkel sikerült egy egész barátságos légkört teremtenünk, ami kellemes érzéssel töltött el, illetve az is, hogy ezt nem csak én gondolom így.
Mivel az idei évben az újítás egyik fontos dolog a DÖK-ben, a Diáktalálkozó is picit másképp telt el. Nem volt témához kötve, így szabadabbak voltak a vetélkedők. Az ismerkedős játékoknak köszönhetően hamar megismerkedhettünk a diákokkal és izgulásmentesebben telt el a nap. Iskolánknak rengeteg tehetséges diákja van, akikről sokan hallottak már, de a környékünk fiataljai talán még nem. Egyik célunk volt, hogy őket is megmutassuk. Ilyen tehetség Máté Julianna, iskolánk septimás diákja,  aki a csetneki csipke történetéről mesélt és a munkájáról, amellyel a TUDOK nemzetközi versenyen abszolút győztes lett. Másik említésre méltó csapat a Gitáro-sokk, akiknek most csak iskolánkban tanuló tagjai zenéltek nekünk, ám így is nagyon jó hangulatot csináltak,a Virágok c. dallal. Mindkét előadás után egy kis kvíz következett. Az általános műveltség sem maradhatott ki, de természetesen szórakoztató része is volt a napnak. DÖK-ös lányaink a Beugró c. improvizációs műsorból illetve az 1 perc és nyersz TV-s vetélkedéből hoztak nekünk játékokat.
Az egész nap menetét háromtagú zsűri követte szemmel mégpedig Molnár Zsuzsa, Pivník Katka tanárnő személyében ,illetve nagy örömünkre Sztankovics Kincső, egykori DÖK elnök is elfogadta meghívásunkat.

Újra egy sikeres programra gondolhatunk vissza vidáman. Reméljük, hogy az előttünk álló év is ennyire jó lesz és csak fejlődni fogunk szervezés terén. Aki többet szeretne megtudni Diákönkormányzatunkról és munkájáról látogasson el a Facebook oldalunkra vagy a www.tmrg.sk oldalra!

Köszönjük a részvételt és a  vetélkedő győzteseinek nagyon sok szeretettel gratulálunk, remélve, hogy jövőre is találkozunk! J

1.helyezett: Nagydaróci MTNy Alapiskola
2.helyezett: Szombathy Vitkor MTNy Alapiskola
3.helyezet: Rozsnyói Református Alapiskola

Czakó Gabriella, DÖK-elnök

  • IMG_8733
  • IMG_8748

Címkék:,

Kommentelés lezárva.